Aripioarele de pui se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se amesteca mierea cu o lingura de sos de soia, si c
Aripioarele de pui se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se amesteca mierea cu o lingura de sos de soia, si cu mustar. Se adauga sare, piper, cimbru si cuisoare. Se curata usturoiul, se piseaza bine pana cand se obtine o pasta si se adauga si el la amestecul de miere. Se lasa aripioarele la marinat in acest amestec timp de aproximativ o ora. Se scot apoi, se dau prin susan si se prajesc in uleiul incins.
Se servesc fierbinti, cu salata verde si garnitura de orez.
Alte retete culinare pui recomandate
Tocanita de pui
Piept de pui
Pui cu legume

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii