Aripioarele de pui se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se amesteca mierea cu o lingura de sos de soia, si c
Aripioarele de pui se spala, se sterg cu un prosop de bucatarie, apoi se sareaza si se pipereaza.
Se amesteca mierea cu o lingura de sos de soia, si cu mustar. Se adauga sare, piper, cimbru si cuisoare. Se curata usturoiul, se piseaza bine pana cand se obtine o pasta si se adauga si el la amestecul de miere. Se lasa aripioarele la marinat in acest amestec timp de aproximativ o ora. Se scot apoi, se dau prin susan si se prajesc in uleiul incins.
Se servesc fierbinti, cu salata verde si garnitura de orez.
Alte retete culinare pui recomandate
Tocanita de pui
Piept de pui
Pui cu legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii