Pentru aripioare in sos dulce acrisor carnea se condimenteaza, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata, se scot pe un servetel care sa absoarba uleiul.
Pentru aripioare in sos dulce acrisor carnea se condimenteaza, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata, se scot pe un servetel care sa absoarba uleiul.
Preparam sosul asa: Amestecam ketchupul cu mierea si otetul. Pisam usturoiul, tocam marunt ardeiul iute si le calim putin in untul topit. Peste adaugam sosul si amestecam.
Asezam aripioarele in sosul dulce acrisor si servim.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii