Pentru aripioare in sos dulce acrisor carnea se condimenteaza, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata, se scot pe un servetel care sa absoarba uleiul.
Pentru aripioare in sos dulce acrisor carnea se condimenteaza, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins. Cand sunt gata, se scot pe un servetel care sa absoarba uleiul.
Preparam sosul asa: Amestecam ketchupul cu mierea si otetul. Pisam usturoiul, tocam marunt ardeiul iute si le calim putin in untul topit. Peste adaugam sosul si amestecam.
Asezam aripioarele in sosul dulce acrisor si servim.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii