Pentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele se curata, se spala si se oparesc in apa cu otet.
Pentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele se curata, se spala si se oparesc in apa cu otet. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie rondele. Faina se cerne. Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu 100 ml apa cca 15 minute. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, cantitatea de apa ramasa (350 ml), cubul MAGGI si se continua fierberea. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga bamele, felii de rosii, sare si se continua fierberea. La final se adauga vin, 1 din patrunjel si se mai fierb 2-3 minute.
Bame cu carne de vita si vin alb se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra si decor de rondele de lamaie.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii