Pentru bame cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala.
Pentru bame cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie rondele. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bamele se curata, se spala si se oparesc in apa cu otet. Lamaia se spala si se taie rondele. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga cubul MAGGI, apa si se fierb cca 30 minute. Se pun faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate si se mai fierb 10 minute. Se adauga bamele, rosiile si se fierb cca 10 minute.
Bamele cu carne de vitel se serveste cald, cu patrunjel verde si rondele de lamaie deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii