Bibilica cu varza

Varza se curata de frunzele de deasupra, dupa care se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba o jumatate de ora. Bibilica se curata, se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 bibilica
  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 150 gr slanina
  • sare

Mod de preparare

Varza se curata de frunzele de deasupra, dupa care se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba o jumatate de ora. Bibilica se curata, se spala si se pune intr-un vas peste feliile de slanina, impreuna cu ceapa tocata si morcovul taiat felii. Varza fiarta se pune in jurul ei, se adauga sare, piper si zeama de carne. Se acopera vasul cu un capac si se baga in cuptorul incalzit, sa fiarba pana este gata.


Se serveste calda.

Alte retete care contin carne:

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori