Varza se curata de frunzele de deasupra, dupa care se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba o jumatate de ora. Bibilica se curata, se
Varza se curata de frunzele de deasupra, dupa care se taie in doua, se scoate cotorul si se pune sa fiarba o jumatate de ora. Bibilica se curata, se spala si se pune intr-un vas peste feliile de slanina, impreuna cu ceapa tocata si morcovul taiat felii. Varza fiarta se pune in jurul ei, se adauga sare, piper si zeama de carne. Se acopera vasul cu un capac si se baga in cuptorul incalzit, sa fiarba pana este gata.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca pregatirile de Paste sunt in toi si nu mai ai timp si pentru o pasca traditionala cu aluat de cozonac, iti ofer o...
Desert Pasca fara aluat cu ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii