Se spala carnea, se sterge cu un prosop curat si se taie felii, care apoi se ung cu ulei si putin mustar. Se aseaza feliile unele peste altele si se l
Se spala carnea, se sterge cu un prosop curat si se taie felii, care apoi se ung cu ulei si putin mustar. Se aseaza feliile unele peste altele si se lasa, la rece o ora. Se prajesc in ulei incins cate 4 minute pe fiecare parte. Se scot si se lasa pe o farfurie, la cald. In uleiul in care s-au prajit feliile de carne se pune o lingura de otet si se amesteca, apoi se adauga usturoi, dupa gust, o lingura de patrunjel verde tocat fin, se fierbe citeva minute, dupa care se rastoarna peste biftecuri.
Biftecurile se servesc calde, cu garnitura de legume.
Alte retete care contin carne:
Chiftele
Tocanita de pui
Pastrama de oaie
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Salam de biscuiţi reţetă. Este o reteta simpla si foarte rapida, cu un gust minunat si care imi aminteste de copilarie.
Salam de biscuiţi reţetăSarmalele nu lipsesc din meniul niciunui roman. Sarmalute aburinde asezonate cu voie buna.
Sarmalute in foi de varzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii