Se spala spanacul, se pune la fiert cu apa cu sare, apoi se scoate si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, sare si putin piper
Se spala spanacul, se pune la fiert cu apa cu sare, apoi se scoate si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, sare si putin piper macinat. Se scade bine si se lasa deoparte.
Se prajesc feliile de muschi in ulei fierbinte, apoi se scot si se lasa pe o farfurie. La fel se pregatesc si feliile de paine. Din cele sase oua se pregatesc ochiuri romanesti sau ochiuri prajite in unt. Se aseaza pe un platou mai mare feliile de paine, peste ele se pune un strat subtire de spanac, iar deasupra se asaza cate un biftec. Biftecurile astfel pregatite se aseaza la distanta unele de altele, iar golurile dintre ele se umplu cu ochiuri. Se presara deasupra oualor patrunjel verde tocat marunt.
Se serveste cald.
Alte retete romanesti:
Mancare cu spanac
Salata spanac
Piure de spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii