Pentru biftec cu oua muschiul se spala, se zvanta, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece.
Pentru biftec cu oua muschiul se spala, se zvanta, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Bucatile de muschi se frig pe gratar sau intr-o tigaie cu 50 ml ulei. Separat, se pregatesc oua ochiuri cu 50 ml ulei. Pe fiecare bucata se aseaza cate un ou ochi.
Biftecul cu oua se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii