Carnea se curata de pielite, se taie felii si se bat pe ambele parti cu un batator de carne. Se pun apoi la fript intr-un vas cu unt fierbinte si se
Carnea se curata de pielite, se taie felii si se bat pe ambele parti cu un batator de carne. Se pun apoi la fript intr-un vas cu unt fierbinte si se lasa la foc mic sa se inabuse bine. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, se scot din vas. Se prajesc ouale ochiuri si se pune cate unul peste fiecare bucata de carne iar deasupra se pune sosul de ciuperci inabusite in unt si scazute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii