Feliile de carne se sterg cu un prosop curat, se ung cu ulei, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fie
Feliile de carne se sterg cu un prosop curat, se ung cu ulei, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte, la foc mare. Se scot si se servesc calde.
Cu garnitura de legume.
Alte retete:
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Ghiveci de legume
Fasole verde
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaForma lor m-a dus cu gindul la norii de pe cer intr-o zi linistita ...Dar nu doar forma si culoarea ...va zic...biscuitii...
Desert biscuiti NorisoriDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii