Biftec englezesc

Feliile de carne se sterg cu un prosop curat, se ung cu ulei, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii muschi de vaca
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare

Feliile de carne se sterg cu un prosop curat, se ung cu ulei, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se prajesc in ulei incins cate trei minute pe fiecare parte, la foc mare. Se scot si se servesc calde.

Cu garnitura de legume.

Alte retete:

Ardei umpluti

Dovlecei umpluti

Ghiveci de legume

Fasole verde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc