Biftecuri prajite

Carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un vas adanc cu o cescuta de lapte dulce, un ou, o lingurita de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr carne de porc
  • 250 gr carne de vaca
  • 1 ou
  • 1 lingura de pesmet
  • 1lingura de faina
  • 1 ceasca de lapte
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Se amesteca intr-un vas adanc cu o cescuta de lapte dulce, un ou, o lingurita de mustar si una de pesmet. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se omogenizeaza. Din amestec se fac biftecuri mari, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins cate cinci minute pe fiecare parte.
Se servesc calde, cu garnitura de legume si salata de sezon.

Alte retete care contin carne:

Clatite cu carne

Varza cu carne

Pui cu dovlecei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci