Puiul se spala, se curata si se pune la oparit, dupa care se trece din nou pe sub jetul de apa si se pune la fiert cu zarzavat si sare. Se spumeaza si
Puiul se spala, se curata si se pune la oparit, dupa care se trece din nou pe sub jetul de apa si se pune la fiert cu zarzavat si sare. Se spumeaza si dupa ce carnea a fiert, se da vasul la o parte. Sosul se prepara cu jumatate din cantitatea de unt si faina si se stinge cu supa. Orezul spalat si scurs se prajeste in restul de unt cateva minute, fara sa se rumeneasca si se stinge cu supa, dupa care se tine pe marginea plitei, acoperit, timp de 20 de minute, sa se umfle.
Orezul se asaza intr-o ceasca si se preseaza bine, apoi se rastoarna in jurul bucatilor de pui cu sos si se stropeste cu grasimea stransa de la supa in care a fiert puiul.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Rulada de porc
Piftie de curcan
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicutePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Comentarii