Puiul se spala, se curata si se pune la oparit, dupa care se trece din nou pe sub jetul de apa si se pune la fiert cu zarzavat si sare. Se spumeaza si
Puiul se spala, se curata si se pune la oparit, dupa care se trece din nou pe sub jetul de apa si se pune la fiert cu zarzavat si sare. Se spumeaza si dupa ce carnea a fiert, se da vasul la o parte. Sosul se prepara cu jumatate din cantitatea de unt si faina si se stinge cu supa. Orezul spalat si scurs se prajeste in restul de unt cateva minute, fara sa se rumeneasca si se stinge cu supa, dupa care se tine pe marginea plitei, acoperit, timp de 20 de minute, sa se umfle.
Orezul se asaza intr-o ceasca si se preseaza bine, apoi se rastoarna in jurul bucatilor de pui cu sos si se stropeste cu grasimea stransa de la supa in care a fiert puiul.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Rulada de porc
Piftie de curcan
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseUn deliciu!Reteta de blat este a Patriciei ,un blat cu adevarat perfect si pufos!Multumesc Patricia >:D
Prajitura cu zmeura si lamaieIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii