Pentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina si ceapa se curata.
Pentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina si ceapa se curata, se spala si se taie sferturi. Faina se cerne. Orezul se alege de impuritati, se spala. Oul se trece sub jet de apa rece; se separa albusul de galbenus. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi, patrunjel radacina si se fierb cca 30 minute. Peste faina dizolvata in 50 ml apa se pune unt incalzit (50 g), se adauga cca 600 ml apa si se fierb 15 minute. Se trage vasul de pe foc, se adauga galbenusurile, sucul de lamaie, sarea, carnea si se fierb inca 10 minute. Orezul se inabusa in 50 g unt; se adauga 350 ml supa de la carne si se fierbe la cuptor 10 minute (intrun vas acoperit).
Blanchetul din carne de miel se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii