Se taie cu o foarfeca degetele de la picioarele de broaste. Se macereaza apoi putin cu sare, piper si otet, dupa care se pun sa se inabuse intr-o vas
Se taie cu o foarfeca degetele de la picioarele de broaste. Se macereaza apoi putin cu sare, piper si otet, dupa care se pun sa se inabuse intr-o vas cu unt fierbinte, pe foc mic. Intre timp se prepara un sos alb subtire din 50 gr unt, 1 lingura cu faina, 1 lingura cu smantana, 7 linguri lapte si 2 galbenusuri. Sosul se toarna peste broaste, se lasa sa fiarba cateva clocote apoi se amesteca impreuna cu patrunjelul verde tocat marunt.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
Tocanita de pui
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verde
Comentarii