Se taie cu o foarfeca degetele de la picioarele de broaste. Se macereaza apoi putin cu sare, piper si otet, dupa care se pun sa se inabuse intr-o vas
Se taie cu o foarfeca degetele de la picioarele de broaste. Se macereaza apoi putin cu sare, piper si otet, dupa care se pun sa se inabuse intr-o vas cu unt fierbinte, pe foc mic. Intre timp se prepara un sos alb subtire din 50 gr unt, 1 lingura cu faina, 1 lingura cu smantana, 7 linguri lapte si 2 galbenusuri. Sosul se toarna peste broaste, se lasa sa fiarba cateva clocote apoi se amesteca impreuna cu patrunjelul verde tocat marunt.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNicio zi fara ciocolata!
Prajitura cu praf de ciocolata si bilute de branza de vaciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii