Broaste cu sos alb

Se taie cu o foarfeca degetele de la picioarele de broaste. Se macereaza apoi putin cu sare, piper si otet, dupa care se pun sa se inabuse intr-o vas

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20-30 de broaste
  • 150 gr unt
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura smantana
  • 7 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • otet

Mod de preparare

Se taie cu o foarfeca degetele de la picioarele de broaste. Se macereaza apoi putin cu sare, piper si otet, dupa care se pun sa se inabuse intr-o vas cu unt fierbinte, pe foc mic. Intre timp se prepara un sos alb subtire din 50 gr unt, 1 lingura cu faina, 1 lingura cu smantana, 7 linguri lapte si 2 galbenusuri. Sosul se toarna peste broaste, se lasa sa fiarba cateva clocote apoi se amesteca impreuna cu patrunjelul verde tocat marunt.


Aceasta mancare se serveste calda.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Pastrav la cuptor

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori