Spanacul se spala si se introduce in apa clocotita. Se lasa la fiert. Orezul se spala si se pune la fiert. Se toaca marunt mararul, ceapa si usturoiul
Spanacul se spala si se introduce in apa clocotita. Se lasa la fiert. Orezul se spala si se pune la fiert. Se toaca marunt mararul, ceapa si usturoiul. Brinza se da pe o razatoare mare. Se bat bine ouale. Spanacul fiert se toaca si se amesteca cu toate ingredientele, se pune intr-un vas si se da la cuptor 30 min.
Se serveste cald, cu smintina sau iaurt deasupra

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii