Budinca de carne cu varza

Se trec prin masina de tocat carnea, varza, ceapa si piinea inmuiata in apa si stoarsa bine. Se amesteca apoi cu galbenusurile, verdeata tocata fin, s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-700 gr. carne de tocat
  • 2 oua
  • 2 felii de piine mai veche
  • ¼ varza proaspata
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se trec prin masina de tocat carnea, varza, ceapa si piinea inmuiata in apa si stoarsa bine. Se amesteca apoi cu galbenusurile, verdeata tocata fin, se potriveste de sare si piper, iar la urma se adauga albusurile batute spuma. Se alege o cratita potrivita, se unge cu ulei si se toarna compozitia. Deasupra se netezeste, se unge cu ulei si se pune la cuptor la foc potrivit. Cind capata o coaja rumena si frumoasa, budinca este gata.
Se serveste asezata felii pe un platou, cu garnitura de cartofi si salata verde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori