Limba spalata se fierbe in apa cu sare, se curata de pielita si se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii subtiri. Orezul spalat se fierbe in zeama d
Limba spalata se fierbe in apa cu sare, se curata de pielita si se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii subtiri. Orezul spalat se fierbe in zeama de la limba; la fel, dar separat se fierb si boabele de mazare. Intr-o forma tapetata cu unt si pesmet se asaza in cratita si pe margini felii de limba, iar mijlocul se umple cu un rind de mazare, un rind de orez amestecat cu cele doua oua. Ultimul strat va fi de orez. Pe deasupra se adauga si restul de unt bucatele. Se acopera si se fierbe pe baia de apa ½ ora. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu sos de rosii sau de smintina.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii