Budinca de taietei cu carnati

Budinca de taietei cu carnati este o buna optiune pentru o cina usoara sau pentru o caserola de picnic.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g taitei
  • 1 lingura ulei
  • 250 g sunca afumata
  • 3 carnati proaspeti
  • 1 pahar smantana
  • 2 oua
  • 1 lingura de pesmet
  • sare

Mod de preparare

Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu uleiul, cu sunca taiata marunt, carnea din carnati (in prealabil scoateti membrana), ouale batute spuma si cu smantana. Se unge o forma cu untura, se presara cu pesmet si se toarna compozitia. Se rumeneste la cuptor cca 35-40 de min.


Budinca de taietei cu carnati se poate servi alaturi de o halba de bere rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc