Budinca de taietei cu carnati

Budinca de taietei cu carnati este o buna optiune pentru o cina usoara sau pentru o caserola de picnic.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g taitei
  • 1 lingura ulei
  • 250 g sunca afumata
  • 3 carnati proaspeti
  • 1 pahar smantana
  • 2 oua
  • 1 lingura de pesmet
  • sare

Mod de preparare

Se fierb taiteii in apa cu sare, se amesteca cu uleiul, cu sunca taiata marunt, carnea din carnati (in prealabil scoateti membrana), ouale batute spuma si cu smantana. Se unge o forma cu untura, se presara cu pesmet si se toarna compozitia. Se rumeneste la cuptor cca 35-40 de min.


Budinca de taietei cu carnati se poate servi alaturi de o halba de bere rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori