Burgerul de vita este delicios daca il prepari in casa urmarind reteta. Vei sti exact ce contine burgerul tau facut acasa.
Omogenizam carnea de vita macinata cu ceapa, ouale, bicarbonatul, usturoiul, sare, piper si amestecul de ierburi aromatice. Dupa ce lasam compozitia sa se „odihneasca” 15 minute, facem chiftele foarte turtite (sa fie un pic mai mari decat chifla, pentru ca se strang putin la cuptor) pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt. Dam la cuptor la 200 grade 15 minute. Desigur, puteti sa le faceti la gratar sau prajite in putin ulei de masline. Se pune cate o bucata in chifla cu susan impeuna cu cascavalul felii si rosiile si/sau salata. Se poate folosi un sos si/sau mustar si/sau ketchup, dupa gust.
Burgerul de carne de vita se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii