Se curata foarte bine capul de vitel si se pune sa stea cateva ore in apa rece, schimbind apa daca este nevoie, pana nu mai ramane nici o urma de sang
Se curata foarte bine capul de vitel si se pune sa stea cateva ore in apa rece, schimbind apa daca este nevoie, pana nu mai ramane nici o urma de sange.
Capul trebuie sa fie bine cuprins de apa, deoarece partea care sta la aer se innegreste. Se pune sa fiarba apa intr-o oala incapatoare, adaugand o lingura de sare, ceapa, frunza de dafin si otetul.
Cind apa clocoteste, se pune capul si se lasa sa fiarba la foc mic, pina ce se desface carnea si pielea de pe oase.
Se curata carnea de pe oase si se aseaza pe o farfurie. Se pregateste o maioneza cu putin mustar si se toarna deasupra.
Imprejur se fac mici movilite alternind din aspic, albus si galbenus de ou rascopt, toate tocate marunt.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Ciorba de potroace
Ciorba de cartofi cu tarhon
Supa de praz
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii