Carnat de casa gustos

Carnatul de casa poate fi consumat crud sau uscat. Este foarte bun si pentru prepararea retetei va trebuie 1kg carne de porc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne de porc
  • 1kg carne de vita
  • 400 g slanina
  • o lingurita de piper
  • o lingurita de sare
  • 2 caciulii de usturoi
  • o lingurita de boia dulce
  • cimbru si
  • magheran

Mod de preparare

Carnatul de casa poate fi consumat crud sau uscat. Pentru a prepara aceasta reteta, se framanta carnea de porc tocata condimentata, adaugand 200 ml de apa sarata sau supa de oase. Se fac carnatii, se lasa la scurs pe o vergea pana a doua zi, apoi se dau la fum sau se consuma asa.


Carnatul de casa poate fi consumat crud sau afumat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci