Ceapa o taiem felii foarte subtiri, carnatii in rondele subtiri, slanina in cubulete marunte. Topim slanina, prajim carnatii pana devin maronii inchi
Ceapa o taiem felii foarte subtiri, carnatii in rondele subtiri, slanina in cubulete marunte.
Topim slanina, prajim carnatii pana devin maronii inchis. Intre timp, amestecam ingredientele si adaugam ketchup daca sosul nu este prea dens.
Daca carnatii sunt gata, adaugam sosul si mai dam un clocot.
Daca sosul e prea gros, diluam cu apa sau supa de carne inainte de fierbere.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii