Ceapa o taiem felii foarte subtiri, carnatii in rondele subtiri, slanina in cubulete marunte. Topim slanina, prajim carnatii pana devin maronii inchi
Ceapa o taiem felii foarte subtiri, carnatii in rondele subtiri, slanina in cubulete marunte.
Topim slanina, prajim carnatii pana devin maronii inchis. Intre timp, amestecam ingredientele si adaugam ketchup daca sosul nu este prea dens.
Daca carnatii sunt gata, adaugam sosul si mai dam un clocot.
Daca sosul e prea gros, diluam cu apa sau supa de carne inainte de fierbere.
Alte retete recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii