Ceapa o taiem felii foarte subtiri, carnatii in rondele subtiri, slanina in cubulete marunte. Topim slanina, prajim carnatii pana devin maronii inchi
Ceapa o taiem felii foarte subtiri, carnatii in rondele subtiri, slanina in cubulete marunte.
Topim slanina, prajim carnatii pana devin maronii inchis. Intre timp, amestecam ingredientele si adaugam ketchup daca sosul nu este prea dens.
Daca carnatii sunt gata, adaugam sosul si mai dam un clocot.
Daca sosul e prea gros, diluam cu apa sau supa de carne inainte de fierbere.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii