• taiati fleica de porc cuburi• introduceti atat bucatile de fleica, cat si cateii de usturoi curatati de coaja,
• taiati fleica de porc cuburi
• introduceti atat bucatile de fleica, cat si cateii de usturoi curatati de coaja, in atasamentul pentru tocat carne al robotului multifunctional Ankarsrum
• odata tocata carnea, amestecati-o cu boia, cimbru, sare si piper dupa gust, iar la sfarsit adaugati si apa
• rulati cu grija membrana de carnati pe palnia masinii de tocat si umpleti cu grija carnatii
• din loc in loc puteti rasuci membrana, formand carnatii de dimensiunea dorita
• puneti cartofii la fiert si odata fierti lasati-i la scurs intr-o sita pentru cca 2 ore
• taiati bacon-ul cubulete, iar ceapa Julien
• prajiti cartofii cu bacon-ul (nu este nevoie de ulei) si ceapa
• tocati patrunjelul marunt si adaugati-l la sfarsit impreuna cu piper dupa gust
• prajiti si carnatii separat intr-o tigaie si serviti cu cartofii taranesti.
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCumparati de dimineata,direct de pe plantatiile celebre de langa lacul Bodensee,m-am pus pe treaba facand o prajitura cu...
Prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii