• tocati cuburi mici slanina• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul multifunctional
• tocati cuburi mici slanina
• carnea de mistret o tocati cu ajutorul masinii de tocat atasata la robotul multifunctional Ankarsrum
• adaugati in masina de tocat si usturoiul curatat de coaja
• amestecati carnea tocata si slanina intr-un bol incapator, adaugati condimentele dupa gust si framantati bine, adaugand apa treptat
• rulati cu grija membrana de carnati pe palnia masinii de tocat si umpleti cu grija carnatii
• din loc in loc puteti rasuci membrana, formand carnatii de dimensiunea dorita
• se pot consuma proaspeti sau uscati, dupa preferinta.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii