Carne, costite si carnati la garnita

Pentru carne, costite si carnati la garnita carnea de porc cruda se sara bine si se lasa cateva zile la rece. Apoi se afuma. impreuna cu carnatii si costitele cateva zile.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Carne, costite si carnati la garnita

Ingrediente

  • carne de porc taiata bucatele
  • carnati
  • coaste de porc
  • untura

Mod de preparare

Pentru carne, costite si carnati la garnita carnea de porc cruda se sara bine si se lasa cateva zile la rece. Apoi se afuma. impreuna cu carnatii si costitele cateva zile. Inainte de pregatire bucatile de carne si carnatii afumati se spala putin, se taie si se lasa pentru a se scurge apa. Pentru a obtine untura se prajesc bucati de slanina taiate marunt intr-un tuci sau o cratita cu fund dublu. Se amesteca mereu, pana se topeste slanina. Jumarile obtinute sunt scoase cu paleta si puse deoparte. Deasemenea si bucatile de carne, carnati si costita se prajesc in untura incinsa. Dupa ce carnea se raceste se aseaza alternativ, in garnita, carne afumata si carnati afumati. Nu se inghesuie, pentru a nu se rupe si pentru a putea fi scoase usor, bucati intregi, pentru consum.

Peste bucatile de carne si carnati, afumate, se toarna untura calda, cu atentie, pentru a se umple toate golurile dintre bucatile afumate.


Inainte de a se consuma carnea de la garnita se prajeste.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata de caise

Dulceata de caise

Am avut cateva caise pe acasa care stateau sa se strice . In urma cu vreo luna si jumatate am comandat Green Sugar gelifiant...

Dulceata de caise
Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!

Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel
Supa cremoasa de rosii si ardei copti

Supa cremoasa de rosii si ardei copti

E minunata pentru zilele de vara, se face rapid si se poate servi atat calda cat si rece. Retete dietetice

Supa cremoasa de rosii si ardei copti
Cele mai apreciate rețete
Gem de agrise
1
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Tort de ciocolata
2
Torturi

Tort de ciocolata

Tortul de ciocolata, cu crema fina si blat pufos, usor insiropat, aromat cu portocala, este perfect pentru orice eveniment...

Tort de ciocolata
Ciorba cu carne de porc
3
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Rulouri cu nectarine și gorgonzola
4
Retete culinare

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

Rulouri cu nectarine și gorgonzola - Un aperitiv rafinat și surprinzător, combinând dulceața nectarinelor cu gustul...

Rulouri cu nectarine și gorgonzola
Parteneri
Desert orez cu lapte si dovleac
Bucataras.RO

Desert orez cu lapte si dovleac

M-am inspirat de la Merisor

Desert orez cu lapte si dovleac
Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Gustos.RO

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut
ReteteCulinare.RO

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia