Carne, costite si carnati la garnita

Pentru carne, costite si carnati la garnita carnea de porc cruda se sara bine si se lasa cateva zile la rece. Apoi se afuma. impreuna cu carnatii si costitele cateva zile.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Carne, costite si carnati la garnita

Ingrediente

  • carne de porc taiata bucatele
  • carnati
  • coaste de porc
  • untura

Mod de preparare

Pentru carne, costite si carnati la garnita carnea de porc cruda se sara bine si se lasa cateva zile la rece. Apoi se afuma. impreuna cu carnatii si costitele cateva zile. Inainte de pregatire bucatile de carne si carnatii afumati se spala putin, se taie si se lasa pentru a se scurge apa. Pentru a obtine untura se prajesc bucati de slanina taiate marunt intr-un tuci sau o cratita cu fund dublu. Se amesteca mereu, pana se topeste slanina. Jumarile obtinute sunt scoase cu paleta si puse deoparte. Deasemenea si bucatile de carne, carnati si costita se prajesc in untura incinsa. Dupa ce carnea se raceste se aseaza alternativ, in garnita, carne afumata si carnati afumati. Nu se inghesuie, pentru a nu se rupe si pentru a putea fi scoase usor, bucati intregi, pentru consum.

Peste bucatile de carne si carnati, afumate, se toarna untura calda, cu atentie, pentru a se umple toate golurile dintre bucatile afumate.


Inainte de a se consuma carnea de la garnita se prajeste.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci