Carne, costite si carnati la garnita

Pentru carne, costite si carnati la garnita carnea de porc cruda se sara bine si se lasa cateva zile la rece. Apoi se afuma. impreuna cu carnatii si costitele cateva zile.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Carne, costite si carnati la garnita

Ingrediente

  • carne de porc taiata bucatele
  • carnati
  • coaste de porc
  • untura

Mod de preparare

Pentru carne, costite si carnati la garnita carnea de porc cruda se sara bine si se lasa cateva zile la rece. Apoi se afuma. impreuna cu carnatii si costitele cateva zile. Inainte de pregatire bucatile de carne si carnatii afumati se spala putin, se taie si se lasa pentru a se scurge apa. Pentru a obtine untura se prajesc bucati de slanina taiate marunt intr-un tuci sau o cratita cu fund dublu. Se amesteca mereu, pana se topeste slanina. Jumarile obtinute sunt scoase cu paleta si puse deoparte. Deasemenea si bucatile de carne, carnati si costita se prajesc in untura incinsa. Dupa ce carnea se raceste se aseaza alternativ, in garnita, carne afumata si carnati afumati. Nu se inghesuie, pentru a nu se rupe si pentru a putea fi scoase usor, bucati intregi, pentru consum.

Peste bucatile de carne si carnati, afumate, se toarna untura calda, cu atentie, pentru a se umple toate golurile dintre bucatile afumate.


Inainte de a se consuma carnea de la garnita se prajeste.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori