Se taie slanina cubulete si se prajeste putin. Se scot din tigaie bucatelele de slanina si in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Se adaug
Se taie slanina cubulete si se prajeste putin. Se scot din tigaie bucatelele de slanina si in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Se adauga mazarea si patrunjelul maruntit si se lasa pe foc pana se inmoaie. Intre timp se amesteca branza cu smantana si se adauga la mazarea fiarta. La final adaugati si carnea taiata bucatele mici, precum si cubuletele de slanina. Daca e nevoie, presarati sare si piper.
Alte retete usoare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii