Orezul se spala si se scurge. Cand tocanita este aproape gata, se pune orezul intr-un vas termorezistent, ardeii curatati, taiati marunt si rosiile ta
Orezul se spala si se scurge. Cand tocanita este aproape gata, se pune orezul intr-un vas termorezistent, ardeii curatati, taiati marunt si rosiile taiate bucati.
Se sareaza, se amesteca, se adauga atata apa cat sa depaseasca cu un deget nivelul mancarii. Se acopera vasul, se da la cuptorul incalzit dinainte si se caleste.
Se orneaza cu patrunjel si felii de ardei si rosii.
Carnea pentru tocanita se taie in cuburi mai mici decat de obicei.
Alte retete mancare
recomandate:
Ardei umpluti
Vita cuptor
Vinete maioneza
Vinete umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii