Chifla se pune la inmuiat in lapte, apoi se stoarce bine. Carnea, sunca si slanina se da prin masina de tocat carne, urmand sa fie framantate bine cu
Chifla se pune la inmuiat in lapte, apoi se stoarce bine. Carnea, sunca si slanina se da prin masina de tocat carne, urmand sa fie framantate bine cu chifla, ouale, sarea si piperul. Un vas termorezistent se unge cu unt si se tapeteaza cu ceapa taiata rondele, se pune compozitia de carne si se acopera cu restul de ceapa. in cuptor preincalzit se coace la foc potrivit aproximativ 1 ora.
Alte retete recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryretete pascale Pentru masa de Paște cred că ar fi foarte potrivită și această tartă, care e delicioasă. E ceva...
Tarta spiralata cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii