Carne de miel cu marar verde

Se taie carnea bucati potrivit de mari, se spala in mai multe ape si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa toca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 500 gr marar verde
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • o jumatate de lamaie
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare

Se taie carnea bucati potrivit de mari, se spala in mai multe ape si se caleste in ulei incins. Cand carnea s-a rumenit, se pune in cratita ceapa tocata marunt, se adauga o ceasca de apa si se acopera cratita. Se fierbe inabusit pana cand ceapa devine sticloasa. Se curata mararul, se spala si se toaca marunt, se pune peste carne si se mai adauga apa. Se amesteca o lingura de faina cu putina apa rece, se pune sosul peste mancare, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie in mancare si se introduce cratita in cuptorul fierbinte. Se scoate cand carnea se poate consuma.
Pofta buna!

Alte retete:

Zacusca cu ciuperci

Mancare de mazare

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc