Carne de miel cu spanac

Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala frunza cu frunza, se opareste cinci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 1 kg spanac
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca de lapte
  • usturoi
  • 1 lingurita bulion de rosii

Mod de preparare

Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala frunza cu frunza, se opareste cinci minute in apa clocotita si se scurge. Se toaca marunt si se pune peste carne. Se umple cratita cu apa in care a fiert spanacul, se adauga faina amestecata cu laptele, o lingurita de bulion si putin usturoi pisat. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust si se pune sa scada in cuptor sau pe o tabla groasa pusa pe flacara aragazului.
Pofta buna!

Alte retete:

Ciorba de spanac

Mancare de spanac congelat

Clatite cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori