Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala frunza cu frunza, se opareste cinci
Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala frunza cu frunza, se opareste cinci minute in apa clocotita si se scurge. Se toaca marunt si se pune peste carne. Se umple cratita cu apa in care a fiert spanacul, se adauga faina amestecata cu laptele, o lingurita de bulion si putin usturoi pisat. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust si se pune sa scada in cuptor sau pe o tabla groasa pusa pe flacara aragazului.
Pofta buna!
Alte retete:
Ciorba de spanac
Mancare de spanac congelat
Clatite cu spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii