Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala frunza cu frunza, se opareste cinci
Se spala carnea si se taie felii groase, apoi se caleste in unt. Separat se pregateste spanacul astfel : se spala frunza cu frunza, se opareste cinci minute in apa clocotita si se scurge. Se toaca marunt si se pune peste carne. Se umple cratita cu apa in care a fiert spanacul, se adauga faina amestecata cu laptele, o lingurita de bulion si putin usturoi pisat. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust si se pune sa scada in cuptor sau pe o tabla groasa pusa pe flacara aragazului.
Pofta buna!
Alte retete:
Ciorba de spanac
Mancare de spanac congelat
Clatite cu spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii