Carnea de porc cu ananas este o mancare de carne exotica deosebit de delicioasa. Se poate servi cu orez fiert. Se pun fasiile de carne intr-un castron, se scurge ananasul.
Carnea de porc cu ananas este o mancare de carne exotica deosebit de delicioasa. Se pun fasiile de carne intr-un castron, se scurge ananasul si din zeama se iau doua linguri si se amesteca cu doua linguri de sos de soia, doua linguri de vin, pasta de chili si doua lingurite de amidon. Se toarna peste carne, se acopera cu un capac si se lasa sa se patrunda timp de treizeci de minute. Se curata gogosarii si se taie felii subtiri, dupa care se scoate carnea din castron, se lasa sa se scurga, apoi se prajeste la foc iute in uleiul incins. Se adauga gogosarii, se prajesc putin, apoi turnam peste carne marinata din castron si lasam sa fiarba timp de zece minute. Zeama de ananas o amestecam cu ketchup, otetul si amidonul, turnam peste carne si fierbem timp de 10 minute, iar la ultimul clocot, se adauga ananasul.
Ca garnitura, carnea de porc cu ananas, se poate servi cu orez fiert.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca sunt un mare fan al branzeturilor, mai ales ale celor de la Delaco, va aduc o salatica super gustoasa si rapida din...
Salata de dovleac copt cu piept de puiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii