Se prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase si se lasa la inabusit. Se
Se prajeste carnea, taiata in bucati de marime potrivita, in uleiul incins. Se adauga putina apa fierbinte sau supa de oase si se lasa la inabusit. Se scoate carnea si, in uleiul ramas, se caleste ceapa taiata marunt. Carnea se pune peste ceapa si se adauga pasta de rosii diluata cu putina apa. Se potriveste de sare si de piper si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.
Se adauga rosiile oparite, curatate de coaja si taiate marunt, precum si mazarea fiarta si se mai fierbe 10 minute.
Cand este aproape gata, se adauga zaharul si se da 15 minute la cuptor.
Se serveste cu marar tocat.
Alte retete carne recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniIn general copii sunt cei care aleg cum sa fie tortul aniversar, fetita mea de 4 anisori a ales tortul fratiorului ei si a...
Desert tort cifra 1
Comentarii