Pentru carne de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, impreuna cu ceapa.
Pentru carne de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, impreuna cu ceapa. Smantana se toarna peste carne, se adauga sare, boia de ardei si se fierb cca 20 minute.
Carnea de porc cu sos de smantana se serveste calda, cu diferite garnituri din legume, paste fainoase si orez.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii