Turnam vinul rosu peste prune, adaugam scortisoara si lasam la macerat 12 ore. Curatam o ceapa rosie, telina si morcovii si le feliem. Curatam cealalt
Turnam vinul rosu peste prune, adaugam scortisoara si lasam la macerat 12 ore. Curatam o ceapa rosie, telina si morcovii si le feliem. Curatam cealalta ceapa, o frecam cu sare si piper si o prajim pe toate partile in ulei fierbinte. Adaugam legumele feliate, prajim putin, adaugam pasta de tomate, supa de oase si fierbem la foc mediu 1,5 ore. Adaugam carnea impreuna cu sosul si fiebem 30 de minute. Scoatem carnea si prunele si pisam sosul ramas printr-o strecuratoare deasa. Adaugam sare si piper si turnam amestecul peste carne, decoram cu prune si servim cu cartofi sarati.
Alte retete recomandate
Tocanita vinete
Tocanita din carne
Tocanita ficat

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii