Se taie muschiul de vita felii medii, se unge cu unt, se stropeste cu vin, se freaca cu zahar pe toata suprafata si apoi se lasa la frigider 10 minute
Se taie muschiul de vita felii medii, se unge cu unt, se stropeste cu vin, se freaca cu zahar pe toata suprafata si apoi se lasa la frigider 10 minute. In acest timp, se curata cartofii, se taie felii mai mari si se baga in cuptor cu ulei, usturoi, pesmet si sare. Se lasa sa se rumeneasca. Separat, se aleg pastaile de fasole, se spala in apa calduta si se pun sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se pun intr-un bol. Se amesteca cu sare, piper, zeama de lamaie, ulei, usturoi pisat si patrunjel verde. Se prepara sosul alb din unt topit, pesmet si smantana, se adauga piperul si se mai lasa sa clocoteasca cateva minute. Intre timp, se pun feliile de muschi pe gratar si se lasa sa se rumeneasca.
Se servesc cu sos si cu garnitura de cartofi si fasole.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Tocanita de pui
Mancare de mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii