1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt. 2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impr
1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt.
2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impreuna cu ceapa si busuiocul. Se sparge un ou, se adauga mustarul, se potriveste gustul cu adaos alimentar si piper macinat. Se framanta si se face rulada.
3.Cuptorul se incalzeste la 180°. Tava se unge cu ulei, se aranjeaza rulada si se coace 45 de minute.
O portie : 2310 kJ/550kcal
Alte retete culinare romanesti recomandate
Tochitura pui
Tocanita de vita cu ciuperci
Tocanita iepure
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorPlacintele Poale in brau sunt niste placinte traditionale moldovenesti, pline de savoare si gusturi minunate, care te imbie...
Placinte Poale in brauPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiAm pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...
Orez cu prune uscateGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteUna dintre cele mai gustoase ciorbe.
Ciorba de pastai cu costita de porcReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii