Carne tocata la tava

1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt. 2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impr

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 chifla uscata
  • 1 ceapa
  • 3 fire de busuioc (o lingura de frunze uscate)
  • 1 kg carne tocata
  • 2 oua
  • Piper macinat
  • 2 l.c. mustar
  • 2 linguri adaos alimentar

Mod de preparare

1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt.

2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impreuna cu ceapa si busuiocul. Se sparge un ou, se adauga mustarul, se potriveste gustul cu adaos alimentar si piper macinat. Se framanta si se face rulada.

3.Cuptorul se incalzeste la 180°. Tava se unge cu ulei, se aranjeaza rulada si se coace 45 de minute.

O portie : 2310 kJ/550kcal
Alte retete culinare romanesti recomandate

Tochitura pui

Tocanita de vita cu ciuperci

Tocanita iepure

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori