1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt. 2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impr
1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt.
2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impreuna cu ceapa si busuiocul. Se sparge un ou, se adauga mustarul, se potriveste gustul cu adaos alimentar si piper macinat. Se framanta si se face rulada.
3.Cuptorul se incalzeste la 180°. Tava se unge cu ulei, se aranjeaza rulada si se coace 45 de minute.
O portie : 2310 kJ/550kcal
Alte retete culinare romanesti recomandate
Tochitura pui
Tocanita de vita cu ciuperci
Tocanita iepure
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii