1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt. 2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impr
1.Chifla se inmoaie. Ceapa se curata, se toaca marunt. Se spala busuiocul, se zvanta si se taie marunt.
2.Chifla se stoarce si se adauga la carne impreuna cu ceapa si busuiocul. Se sparge un ou, se adauga mustarul, se potriveste gustul cu adaos alimentar si piper macinat. Se framanta si se face rulada.
3.Cuptorul se incalzeste la 180°. Tava se unge cu ulei, se aranjeaza rulada si se coace 45 de minute.
O portie : 2310 kJ/550kcal
Alte retete culinare romanesti recomandate
Tochitura pui
Tocanita de vita cu ciuperci
Tocanita iepure
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaLa reteta aceasta m-am inspirat de la Dya. Pe langa combinatie, mi-a facut si mai mult pofta poza, care arata foarte bine,...
Salata de ardei copti cu usturoiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii