Carpaccio de vita cu ardei iute, ghimbir, ridichi si soia

Dupa ce ati preparat carnea de vita, adunati laolalta feliile de ghimbir si taiati-le fideluta. Presarati-le la intamplare deasupra carnii de vita, al

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg file de vita
  • 1 mana de ghimbir proaspat
  • taiat in felii foarte subtiri (sunt de preferat rizomii mai tineri
  • care nu au fibre)
  • 2-3 ardei iuti proaspeti
  • rosii sau verzi (ori cate unul din fiecare) tocati marunt
  • fara seminte
  • 1 mana buna de ridichi
  • taiate in felii subtiri
  • 1 mana mica de frunze proaspete de coriandru
  • separate de tulpini si taiate in lungime
  • ulei de susan
  • sos de soia
  • sucul de la 2 lamai

Mod de preparare

Dupa ce ati preparat carnea de vita, adunati laolalta feliile de ghimbir si taiati-le fideluta. Presarati-le la intamplare deasupra carnii de vita, alaturi de ardeii iuti, ridichi si coriandru. Turnati peste ele foarte putin ulei de susan, ceva sos de soia si sucul proaspat de lamaie, asigurandu-va ca fiecare felie de carne beneficiaza de toate aceste ingrediente.
Acest fel de mancare este foarte bun servit alaturi de o salata thailandeza crocanta si de niste paine prajita.

Alte retete recomandate:

Aripi de pui

Tocanita de vita cu cartofi

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc