Dupa ce ati preparat carnea de vita, adunati laolalta feliile de ghimbir si taiati-le fideluta. Presarati-le la intamplare deasupra carnii de vita, al
Dupa ce ati preparat carnea de vita, adunati laolalta feliile de ghimbir si taiati-le fideluta. Presarati-le la intamplare deasupra carnii de vita, alaturi de ardeii iuti, ridichi si coriandru. Turnati peste ele foarte putin ulei de susan, ceva sos de soia si sucul proaspat de lamaie, asigurandu-va ca fiecare felie de carne beneficiaza de toate aceste ingrediente.
Acest fel de mancare este foarte bun servit alaturi de o salata thailandeza crocanta si de niste paine prajita.
Alte retete recomandate:
Aripi de pui
Tocanita de vita cu cartofi
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii