Dupa ce ati preparat carnea de vita, adunati laolalta feliile de ghimbir si taiati-le fideluta. Presarati-le la intamplare deasupra carnii de vita, al
Dupa ce ati preparat carnea de vita, adunati laolalta feliile de ghimbir si taiati-le fideluta. Presarati-le la intamplare deasupra carnii de vita, alaturi de ardeii iuti, ridichi si coriandru. Turnati peste ele foarte putin ulei de susan, ceva sos de soia si sucul proaspat de lamaie, asigurandu-va ca fiecare felie de carne beneficiaza de toate aceste ingrediente.
Acest fel de mancare este foarte bun servit alaturi de o salata thailandeza crocanta si de niste paine prajita.
Alte retete recomandate:
Aripi de pui
Tocanita de vita cu cartofi
Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii