Carpaccio de vita cu ardei iute, ghimbir, ridichi si soia

Dupa ce ati preparat carnea de vita, adunati laolalta feliile de ghimbir si taiati-le fideluta. Presarati-le la intamplare deasupra carnii de vita, al

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg file de vita
  • 1 mana de ghimbir proaspat
  • taiat in felii foarte subtiri (sunt de preferat rizomii mai tineri
  • care nu au fibre)
  • 2-3 ardei iuti proaspeti
  • rosii sau verzi (ori cate unul din fiecare) tocati marunt
  • fara seminte
  • 1 mana buna de ridichi
  • taiate in felii subtiri
  • 1 mana mica de frunze proaspete de coriandru
  • separate de tulpini si taiate in lungime
  • ulei de susan
  • sos de soia
  • sucul de la 2 lamai

Mod de preparare

Dupa ce ati preparat carnea de vita, adunati laolalta feliile de ghimbir si taiati-le fideluta. Presarati-le la intamplare deasupra carnii de vita, alaturi de ardeii iuti, ridichi si coriandru. Turnati peste ele foarte putin ulei de susan, ceva sos de soia si sucul proaspat de lamaie, asigurandu-va ca fiecare felie de carne beneficiaza de toate aceste ingrediente.
Acest fel de mancare este foarte bun servit alaturi de o salata thailandeza crocanta si de niste paine prajita.

Alte retete recomandate:

Aripi de pui

Tocanita de vita cu cartofi

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori