Zdrobiti semintele de coriandru intr-un mojar, apoi amestecati-le cu rozmarinul, sarea, piperul si oregano si presarati-le pe un tocator. Rulati si p
Zdrobiti semintele de coriandru intr-un mojar, apoi amestecati-le cu rozmarinul, sarea, piperul si oregano si presarati-le pe un tocator. Rulati si presati carnea de vita deasupra acestui amestec, asigurandu-va ca toate ingredientele se lipesc de muschi. Intr-o tigaie cu fundul zimtat (foarte bine incinsa) ori pe un gratar, frigeti carnea circa 5 minute, pana ce capata o crusta subtire maronie pe toate partile. Scoateti-o din tigaie. Lasati-o sa se raceasca vreo 5 minute, apoi taiati-o in felii cat mai subtiri posibil. Asezati feliile pe un platou mare.
Intotdeauna servesc carnea de vita pe un platou mare, asezat in mijlocul mesei, alaturi de niste paine prajita si de cate un pahar cu vin. Ceea ce nu se consuma imediat este chiar si mai bun a doua zi, intr-o franzela pufoasa.
Alte retete recomandate:
Tocanita cu carne de porc
Pulpe de pui in sos picant
Pui la punga
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii