Zdrobiti semintele de coriandru intr-un mojar, apoi amestecati-le cu rozmarinul, sarea, piperul si oregano si presarati-le pe un tocator. Rulati si p
Zdrobiti semintele de coriandru intr-un mojar, apoi amestecati-le cu rozmarinul, sarea, piperul si oregano si presarati-le pe un tocator. Rulati si presati carnea de vita deasupra acestui amestec, asigurandu-va ca toate ingredientele se lipesc de muschi. Intr-o tigaie cu fundul zimtat (foarte bine incinsa) ori pe un gratar, frigeti carnea circa 5 minute, pana ce capata o crusta subtire maronie pe toate partile. Scoateti-o din tigaie. Lasati-o sa se raceasca vreo 5 minute, apoi taiati-o in felii cat mai subtiri posibil. Asezati feliile pe un platou mare.
Intotdeauna servesc carnea de vita pe un platou mare, asezat in mijlocul mesei, alaturi de niste paine prajita si de cate un pahar cu vin. Ceea ce nu se consuma imediat este chiar si mai bun a doua zi, intr-o franzela pufoasa.
Alte retete recomandate:
Tocanita cu carne de porc
Pulpe de pui in sos picant
Pui la punga
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii