Carnea spalata se taie in bucati, se sareaza putin si se pune la prajit in untura. Cind incepe sa se rumeneasca, se adauga ceapa marunt tocata cruda
Carnea spalata se taie in bucati, se sareaza putin si se pune la prajit in untura. Cind incepe sa se rumeneasca, se adauga ceapa marunt tocata cruda sau se lasa sa se prajeasca pina se ingalbeneste, apoi se adauga apa cit sa acopere carnea. Se fierbe la foc mic, acoperit, pina ce carnea este aproape gata, apoi se adauga bulionul, sarea, putin cimbru si cartofii taiati in doua sau in patru (depinde de marime). Daca este nevoie se mai adauga apa pentru ca sa fie cartofii acoperiti. Se lasa sa fiarba la foc mic pina cind cartofii sint fierti si mincarea este bine scazuta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii