Pentru cartofi cu ciolan de porc rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza, se opareste si se spala cu apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.
Pentru cartofi cu ciolan de porc rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza, se opareste si se spala cu apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Cartofii se spala, se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Rasolul se inabusa la cuptor intr-o tava cu 50 g untura, zeama de la rosii si putina apa, apoi se adauga apa fiarta cca 1 l si se fierbe in vas acoperit. Se adauga sare, piper. Ceapa se inabusa cu restul de untura si 100 ml apa.
Ciolanul de porc se serveste cald, cu rosii deasupra, ceapa inabusita si garnitura de cartofi natur cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii