Pentru cartofi cu ciolan de porc rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza, se opareste si se spala cu apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.
Pentru cartofi cu ciolan de porc rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza, se opareste si se spala cu apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Cartofii se spala, se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Rasolul se inabusa la cuptor intr-o tava cu 50 g untura, zeama de la rosii si putina apa, apoi se adauga apa fiarta cca 1 l si se fierbe in vas acoperit. Se adauga sare, piper. Ceapa se inabusa cu restul de untura si 100 ml apa.
Ciolanul de porc se serveste cald, cu rosii deasupra, ceapa inabusita si garnitura de cartofi natur cu patrunjel verde deasupra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii