Pentru cartofi cu cotlet de porc si cascaval carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se taie rondele.
Pentru cartofi cu cotlet de porc si cascaval carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Pasta de tomate se dilueaza cu 100 ml apa. Bucatile se inabusa in untura sau ulei cu 500 ml apa. Peste cotlet se adauga pasta de tomate, zahar, piper, sare si se fierb impreuna 10 minute. in 50 g unt incalzit se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, restul de lapte si se fierbe cca 10 minute, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se raceste putin, se adauga treptat ouale, se amesteca cu cartofii. Compozitia obtinuta se aseaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra, se presara cascaval ras si se introduce in cuptor la foc moderat, cca 20 minute.
Cotletul de porc se serveste cald, cu garnitura de cartofi si sos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii