Pentru cartofi frantuzesti cu pulpa de porc pulpa de porc se spala, se taie, se bate putin si se sareaza. Cartofii se fierb in coaja, se curata de coaja, se taie felii subtiri.
Pentru cartofi frantuzesti cu pulpa de porc pulpa de porc se spala, se taie, se bate putin si se sareaza. Cartofii se fierb in coaja, se curata de coaja, se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece, se fierb de consistenta tare, se curata de coaja si se taie felii. Cascavalul se curata de coaja, se rade. Faina se cerne. Carnea se inabusa in 25 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Separat, in 25 g unt topit se adauga faina dizolvata in 50 ml lapte rece, se adauga restul de lapte, se fierbe si se amesteca bine. in tava unsa cu 25 g unt se aseaza alternativ un rand din compozitia obtinuta, un rand de felii de oua. Deasupra, se toarna smantana, cascaval ras; se introduce la cuptor cca 10 minute pana se rumeneste. Se portioneaza.
Cartofii frantuzesti se servesc calde, cu cate 2 felii de friptura per portie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzTrebuie sa recunosc ca sotul a pregatit sushi, eu doar l-am ajutat(mult!!) :) Este prima data cand facem in casa si a fost...
Sushi
Comentarii