Cartofii se fierb in coaja, apoi se decojesc si se taie felii potrivit de groase. Carnatul se taie felii si se rumeneste in 2 linguri de ulei. Ouale f
Cartofii se fierb in coaja, apoi se decojesc si se taie felii potrivit de groase. Carnatul se taie felii si se rumeneste in 2 linguri de ulei. Ouale fierte se taie felii. O tava (eu am folosit una de chec) se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza un rand de cartofi, se condimenteaza si peste se rade putin cascaval. Peste cascaval se pun carnatii intr-un strat, apoi un strat de cartofi, cascaval, felii de oua, cartofi. Un ou se bate cu o lingura de apa, se sareaza si se pipereaza si se amesteca cu smantana. Acest amestec se toarna peste cartofi, uniform. Se rade mult cascaval si se da tava la cuptor pana se rumeneste cascavalul (45 min aprox).
Noi am servit cu smantana si gogosari in otet!
Alte retete culinare recomandate:
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorPentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantanaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeEste un tort delicios si usor, foarte bun pentru copii, dar si pentru zile festive
Tort cu frisca si fructeIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legume
Comentarii