Cartofii se fierb in coaja, apoi se decojesc si se taie felii potrivit de groase. Carnatul se taie felii si se rumeneste in 2 linguri de ulei. Ouale f
Cartofii se fierb in coaja, apoi se decojesc si se taie felii potrivit de groase. Carnatul se taie felii si se rumeneste in 2 linguri de ulei. Ouale fierte se taie felii. O tava (eu am folosit una de chec) se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza un rand de cartofi, se condimenteaza si peste se rade putin cascaval. Peste cascaval se pun carnatii intr-un strat, apoi un strat de cartofi, cascaval, felii de oua, cartofi. Un ou se bate cu o lingura de apa, se sareaza si se pipereaza si se amesteca cu smantana. Acest amestec se toarna peste cartofi, uniform. Se rade mult cascaval si se da tava la cuptor pana se rumeneste cascavalul (45 min aprox).
Noi am servit cu smantana si gogosari in otet!
Alte retete culinare recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii