Pentru cartofi inabusiti cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati egale, care se bat putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie felii subtiri.
Pentru cartofi inabusiti cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati egale, care se bat putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja. Bucatile de cotlet se aseaza intr-o tava unsa cu 15 g untura sau ulei si 30 ml apa, se inabusa la cuptor. Cartofii si ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa; se adauga sare si piper. intr-o tava unsa cu 15 g ulei se aseaza jumatate din feliile de cartofi si ceapa, peste care se adauga bucatile de cotlet, se acopera cu restul de cartofi si ceapa, iar deasupra se presara cascaval ras. Se introduce la cuptor cca 10 minute, pentru a se rumeni.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii