Carnea se taie bucati si se inabusa cu putina apa (sau se fierbe daca este batrina), ceapa si grasime. Se adauga castravetii taiati, bulionul sau rosi
Carnea se taie bucati si se inabusa cu putina apa (sau se fierbe daca este batrina), ceapa si grasime. Se adauga castravetii taiati, bulionul sau rosiile. Se umple cu apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba; cind carnea este bine fiarta, se adauga faina desfacuta in apa rece si verdeata. Se mai lasa sa scada bine si se serveste cu patrunjel verde tocat si zeama de rosii. In cazul cind castravetii sint prea sarati, se pun la desarat inainte de a se pregati.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeSimpla si delicioasa!
Rulada cu mascarpone si dulceata din coji de portocalaEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiCrochetele din cartofi și cașcaval pot constitui un aperitiv gustos, sau o garnitură deosebită, pentru un fel principal....
Crochete din cartofi și cașcavalDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii