Pentru castraveti cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Castravetii murati se spala, se curata de coaja, se taie in bucati.
Pentru castraveti cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Castravetii murati se spala, se curata de coaja, se taie in bucati lungi de 4-5 cm si grosime de 2 mm, se spala din nou si se fierb in apa. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Mararul verde se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa cca 20 de minute in ulei cu 100 ml apa si se scot in alt vas. in jiul ramas se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa, pasta de tomate, cubul MAGGI, boia, sare, apa fiarta (700 ml) si se fierbe cca 20 de minute. Sosul format se strecoara peste carne si se continua fierberea cca 50 minute. Se introduc castravetii, se mai fierbe 10 minute, se condimenteaza cu cimbru, se adauga rosii si se introduce la cuptor inca 10 minute.
Castravetii cu carne de vita se servesc calzi, cu marar verde deasupra.
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii