Pentru castraveti cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Castravetii murati se spala, se curata de coaja, se taie in bucati.
Pentru castraveti cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Castravetii murati se spala, se curata de coaja, se taie in bucati lungi de 4-5 cm si grosime de 2 mm, se spala din nou si se fierb in apa. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Mararul verde se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Bucatile de carne se sareaza, se inabusa cca 20 de minute in ulei cu 100 ml apa si se scot in alt vas. in jiul ramas se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa, pasta de tomate, cubul MAGGI, boia, sare, apa fiarta (700 ml) si se fierbe cca 20 de minute. Sosul format se strecoara peste carne si se continua fierberea cca 50 minute. Se introduc castravetii, se mai fierbe 10 minute, se condimenteaza cu cimbru, se adauga rosii si se introduce la cuptor inca 10 minute.
Castravetii cu carne de vita se servesc calzi, cu marar verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii