Ceapa umpluta cu carne

Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se tocheaza marunt. Se pregateste umplutura, amestecand mararul, patrunjelul si ceapa verde,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cepe albe mari
  • 6 cepe rosii mari
  • 150 g carne tocata de vita
  • 100 g carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 3 felii paine neagra
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se

tocheaza marunt.

Se pregateste umplutura, amestecand mararul, patrunjelul si ceapa verde, toate taiate fin, cu painea, inmuiata si stoarsa, si cu ouale. La aceasta

compozitie se adauga cele doua sortimente de carne, si condimenteaza cu sare si piper, dupa care se omogenizeaza.

Se umplu cepele si se asaza intr-o tava. Se toarna deasupra un pahar cu apa si se lasa la cuptor, la foc iute, timp de circa o jumatate de ora, dupa ce cuptorul a fost incalzit inprealabil.
Se servesc calde, ca aperitiv sau ca fel principal, cu salata verde sau salata asortata, de sezon.

Va recomandam urmatoarele retete salate:

Salata de varza rosie

Salata de sfecla

Salata cu rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri fragede cu branza

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Rulouri fragede cu branza
Gogosari in otet pentru iarna

Gogosari in otet pentru iarna

Gogosarii in otet sunt foarte gustosi si usor de facut pentru ca nu trebuie opariti. Va trebuie 10 kg de gogosari.

Gogosari in otet pentru iarna
Ciorba de perisoare din carne de pui

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de fasole in bol de paine
1
Ciorbe

Ciorba de fasole in bol de paine

Ciorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...

Ciorba de fasole in bol de paine
Ciorba de stevie cu oua intregi
2
Supe si ciorbe

Ciorba de stevie cu oua intregi

Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.

Ciorba de stevie cu oua intregi
Ciorba de perisoare din carne de pui
3
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Prajitura de casa cu mac
4
Retete de Pasti

Prajitura de casa cu mac

Prajitura de casa cu mac este o prajitura absolut delicioasa de casa. Este o reteta de prajitura cu mac ce se preteaza pe...

Prajitura de casa cu mac
Cartofi gratinati
5
Mancaruri cu cartofi

Cartofi gratinati

Este o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.

Cartofi gratinati
Parteneri
Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti
Bucataras.RO

Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti

Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia