Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se tocheaza marunt. Se pregateste umplutura, amestecand mararul, patrunjelul si ceapa verde,
Se curata ceapa si se scobeste cu o lingura, iar miezul se
tocheaza marunt.
Se pregateste umplutura, amestecand mararul, patrunjelul si ceapa verde, toate taiate fin, cu painea, inmuiata si stoarsa, si cu ouale. La aceasta
compozitie se adauga cele doua sortimente de carne, si condimenteaza cu sare si piper, dupa care se omogenizeaza.
Se umplu cepele si se asaza intr-o tava. Se toarna deasupra un pahar cu apa si se lasa la cuptor, la foc iute, timp de circa o jumatate de ora, dupa ce cuptorul a fost incalzit inprealabil.
Se servesc calde, ca aperitiv sau ca fel principal, cu salata verde sau salata asortata, de sezon.
Va recomandam urmatoarele retete salate:
Salata de varza rosie
Salata de sfecla
Salata cu rosii
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii