Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare
Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura
adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare.
Dupa ce s-au scurs de apa, cepele se scobesc. Partea scobita de la cepe o tocam si o inabusim in putin unt.
Umplem apoi cepele cu salamul tocat amestecat cu miezul cepelor.
Se asaza cepele umplute intr-o tava, se presara cu pesmet.
Se stropesc cu unt si se coc in cuptor timp de 20-25 de minute, coperindu-se, din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.
Va recomandam alaturi urmatoarele retete culinare
Salata orientala
Salata cruditati
Salata bulgareasca
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaIdeea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii