Ceapa umpluta cu salam

Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cepe mari
  • 200 gr salam dat prin masina de tocat
  • 1/4 pachet de unt
  • pesmet alb
  • fin
  • sare

Mod de preparare

Se curata ceapa si, cu varful unui cutit, se face o crestatura

adanca in jurul miezului, dupa care se fierbe circa 15 minute in apa clocotita, cu sare.

Dupa ce s-au scurs de apa, cepele se scobesc. Partea scobita de la cepe o tocam si o inabusim in putin unt.

Umplem apoi cepele cu salamul tocat amestecat cu miezul cepelor.

Se asaza cepele umplute intr-o tava, se presara cu pesmet.

Se stropesc cu unt si se coc in cuptor timp de 20-25 de minute, coperindu-se, din cand in cand, cu sucul pe care il lasa.
Va recomandam alaturi urmatoarele retete culinare

Salata orientala

Salata cruditati

Salata bulgareasca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc