1. Se taie ciupercile marunt si se calesc in 2 linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand zeama a scazut, se iau dupa f
1. Se taie ciupercile marunt si se calesc in 2 linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand zeama a scazut, se iau dupa foc si se lasa la racit.
2. Se amesteca carnea tocata cu ciupercile, se adauga ouale batute usor, tarhonul, cimbrul, sare si piper dupa gust si 3 linguri de ulei.
3. Se unge o forma termorezistenta cu putin ulei se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia de drob.
4. Se stropeste deasupra cu restul de ulei, se presara piperul zdrobit si se pune tava in cuptorul bine incins pentru 45-50 minute.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii