1. Se taie ciupercile marunt si se calesc in 2 linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand zeama a scazut, se iau dupa f
1. Se taie ciupercile marunt si se calesc in 2 linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand zeama a scazut, se iau dupa foc si se lasa la racit.
2. Se amesteca carnea tocata cu ciupercile, se adauga ouale batute usor, tarhonul, cimbrul, sare si piper dupa gust si 3 linguri de ulei.
3. Se unge o forma termorezistenta cu putin ulei se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia de drob.
4. Se stropeste deasupra cu restul de ulei, se presara piperul zdrobit si se pune tava in cuptorul bine incins pentru 45-50 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii