Pentru chiftele de cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa. Cartofii se spala, se fierb in coaja si se curata.
Pentru chiftele de cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa. Cartofii se spala, se fierb in coaja si se curata. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se trece sub jet de apa rece. Faina se cerne. Morcovul se spala si se taie marunt. Ceapa se inabusa in 15 g untura cu 30 ml apa. Se amesteca cu carne, faina, ou, cartofi rasi, marar, sare si piper dupa gust. Se modeleaza chiftele si se coc intr-o tava cu restul de untura.
Chiftelele de cartofi cu carne de porc se servesc calde.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliPentru ca avem un concurs tare fain, iar premiul este un Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, m-am gandit sa va aduc o...
Supa crema de hribi cu bacon la multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune
Comentarii